• AUTHORIZED DEALER OF KASCO MARINE

Over Kasco Maritiem

PROFIEL
Kasco Maritiem startte 25 jaar geleden met de import van de-icer en beluchting apparatuur van het merk Kasco naar Europa. En met groot succes. Het merk heeft inmiddels distributeurs in meer dan 30 landen wereldwijd. Kasco is in staat om het product, ondersteuning en applicatie-expertise te bieden aan onze klanten op een efficiënte en betrouwbare manier. Uiteraard zijn onze produkten CE-goedgekeurd.
Het merk Kasco heeft een gevestigde reputatie onder ingenieurs, architecten, aannemers en eigenaren van onroerend goed voor hoogwaardige producten en een uitstekende klantenservice. Kasco Maritiem biedt producten voor residentiële, commerciële, openbare ruimte, resorts en institutionele toepassingen.[vc_empty_space height=”20px”]
ONZE VISIE

Het beheer van water in een natuurlijke of stedelijke omgeving wordt steeds belangrijker. Zowel als het gaat om kwaliteit als kwantiteit. Of het nu gaat om het ijsvrij houden van jachthavens of om het verbeteren van de kwaliteit van vijverwater. Wij hebben de oplossing en de produkten. Dat is onze kernactiviteit. 

ONZE MISSIE
Watermanagement is ons vakgebied en daarbinnen willen we de beste zijn en blijven. Dat is ons doel. Daarom werken we continu aan nieuwe oplossingen en het verbeteren van onze produkten. Innovatie dragen wij hoog in het vaandel.[vc_empty_space height=”20px”]
ONS DOEL
Kasco Maritiem is al 25 jaar de importeur van Kasco Marine. En in die jaren hebben we vele toonaangevende projecten gerealiseerd. Onze ervaring is dus evident voor uw vraag naar een water management oplossing. Samen met Kasco Marine in de VS zijn we in staat ieder vraagstuk adequaat te beantwoorden. Wij hebben de oplossing, hoe ingewikkeld ook.