• AUTHORIZED DEALER OF KASCO MARINE

BELUCHTERS

HOGE ZUURSTOF OVERDRACHT
Kasco vijver beluchters (ook wel hoge zuurstof overdracht units) zijn ontworpen om de ontberingen van commerciële aquacultuur operaties, industriële toepassingen, en huishoudelijk afval waterplanten te weerstaan.

Met meer verticale-pomp-type beluchters in gebruik in Noord-Amerika dan welke andere fabrikant ook, is Kasco de duidelijke marktleider en bewijst het de uitstekende prestaties en betrouwbaarheid. Kasco vijver beluchters hebben de capaciteit om grote hoeveelheden water te agiteren en aan het oppervlakte te brengen. Het resultaat: maximale gasuitwisseling met zuurstof en sterke verbetering van de waterconditie in uw vijver of meer.

Typische toepassingen zijn onder meer commerciële aquacultuur, landbouw vijvers, industriële installaties, stedelijk afvalwater en tuinvijvers. Deze units worden meestal gekozen voor oppervlakte beluchting, als een decoratief fontein patroon noch noodzakelijk, noch gewenst is.

De Auburn University heeft een onafhankelijk product test uitgevoerd en heeft geconstateerd dat SAE Kasco’s beluchters (Standard Aerators Efficiency) ten minste 1,36 kg zuurstof per HP per uur leveren, waardoor ze tot de meest efficiënte en effectieve units behoren.

Alle Kasco vijver beluchters zijn op zichzelf staande lichtgewicht units, die zweven op het oppervlak, verankerd met twee of drie landvasten en met een netsnoer naar de kant. De units zijn eenvoudig te installeren en te onderhouden door een enkele persoon en hebben bewezen een uitstekende keuze te zijn voor zowel vol continu gebruik en ad hoc beluchting.

Kasco beluchters zijn verkrijgbaar in verschillende sterktes, van 2.000 tot 12.000 m2 per unit, 220 of 380V. Allemaal voorzien van een vlotter en twee (of drie) 15m gevlochten nylon landvasten, met rubberen 10m of stomp elektrische netsnoeren (8400EAF, 2.3EHAF, 3.1EAF & 3.3EHAF alleen in Stomp Cord Option).

VOORDELEN

  • optimale beluchting voor wateren van 2.000 tot 12.ooo m2 per unit
  • Energiezuinig
  • Makkelijk te installeren
  • Corrosie bestendig
  • CE gecertificeerd
  • Solide en niet onderhouds gevoelig

Meer weten? Voor documentatie en specificaties kunt u ons mailen of het contactformulier invullen.

Mail DOCUMENTATIE