• AUTHORIZED DEALER OF KASCO MARINE

FONTEIN LICHTEN

SUPERIEURE KWALITEIT
Kasco biedt CE-gecertificeerde fontein verlichtings pakketten, die te gebruiken zijn voor het verlichten van de 50Hz drijvende beluchting fonteinen. Alle Kasco fontein licht pakketten zijn voorzien van 12 volt, massief bronzen ingesloten armaturen verbonden met een dompelpomp schakeldoos met afstandsbediening transformatoren en stomp netsnoer met snelkoppeling en trekontlasting.

Elk toestel ondersteunt een MR-16 halogeen lamp, die uw fontein in het donker sfeervol aanlicht. De massief bronzen armaturen, die slechts gedeeltelijk worden ondergedompeld, zorgen voor een goede koeling. Zodoende blijven de lenzen boven het wateroppervlak en is er minder kans op vervuiling van de lenzen.

De superieure kwaliteit van bronzen fontein verlichting, in combinatie met extra afdichting en thermische beveiliging, maken de Kasco bronzen fontein lampen tot de beste fontein verlichting beschikbaar. Elk fontein verlichtingspakket bevat namelijk 75 Watt halogeen lampen, maar Kasco biedt ook extra optionele kleuren. Ook elke licht kit bevat nu een ingebouwde low-voltage transformator, dus alles wat je hoeft te doen is de stekker in het juiste contact van het bedieningspaneel te stoppen, dat is inbegrepen bij de fontein!

MODEL LE-275

De LE-275 maakt gebruik van twee van de massief brons armaturen in plaats van drie als in de andere licht kit optie, die ervoor zorgt dat de kosten lager zijn. Het pakket bestaat uit twee 75 watt MR-16 halogeenlampen om volledig uw fontein patroon te verlichten. De LE-275 fontein verlichting is alleen bedoeld voor gebruik met de 2400EVFX, 2400EJF, 3400EVFX en 3400EJF drijvende beluchting fontein modellen, en omvat al het bevestigingsmateriaal voor montage aan die drijvende fontein modellen.

  •  2 massief bronzen armaturen
  • 2x 75w MR halogeenlampen
  • plug en play

MODEL LE-375

De Kasco LE-375 low-voltage fontein verlichting kit bestaat uit drie 75 Watt MR-16 halogeenlampen om uw fontein patronen volledig aan te lichten. Het LE-375 fontein verlichting pakket is ontworpen voor gebruik met de 4400EVFX, 4400EJF, 8400EJF, 2.3EHJF, 3.1EHVFX, 3.3EHVFX, 3.1EHJF, 3.3EHJF & 5.3EHJF drijvende beluchten fontein modellen, maar kan gebruikt worden met elke eenheid van 1 / 2HP en hoger. Het pakket bevat alle benodigde bevestigingsmateriaal. Extra beugels zijn beschikbaar voor het desgewenst toevoegen van twee sets van het LE-375 fontein lichtpakket voor elke 2, 3 of 5 pk beluchtings fontein, voor een nog helderder en meer dramatisch effect.

  • drie bronzen armaturen
  • drie 75 Watt MR-16 halogeenlampen
  • incl. alle bevestigingsmaterialen

Meer weten? Voor documentatie en specificaties kunt u ons mailen of het contactformulier invullen.

Mail DOCUMENTATIE

klik op een foto voor vergroting