• AUTHORIZED DEALER OF KASCO MARINE

VIJVER BACTERIEËN

MULTI TASKING OPLOSSING VOOR GEZONDE VIJVER OF MEER
Macro-Zyme™ vijver bacteria bevat een hoge concentratie van facultatieve anaerobe bacteriën die snel organische mest in uw vijver reproduceert en verbruikt. Deze hoge concentratie van nuttige bacteriën zal onmiddellijk gaan werken aan het verteren van koolstoffen, vetten, zetmelen, eiwitten en cellulosematerialen in uw vijver, het schoonmaken van de vijver en het verbeteren van de geuren.

Het is de perfecte keuze voor de beheersing en eliminatie van slib en vieze geur in tanks, vijvers en meren. Zodra het is toegepast, geeft Macro-Zyme ™ snel miljarden vriendelijke en nuttige vijverbacteriën en enzymen vrij die 24 uur per dag werken om water te zuiveren, te neutraliseren en te zuiveren. Deze geconcentreerde professionele formule werd sinds 1991 door professionals gebruikt en was de eerste op de markt om introduceer een 1-staps onderhoudsprogramma dat gebruik maakt van natuurlijke bacteriën en enzymen om top- en bodemslib snel biologisch af te breken, terwijl componenten die bijdragen aan de slibafzetting in vijvers van alle groottes worden verminderd. Macro-Zyme ™ vermindert ook nitraten en fosfaten.

Deze vijverbacteriën zullen:

  • Verminderen van geurtjes, binnen 24 uur of minder
  • Snel verwijderen van afgestorven gras, bladeren, papier, visafval en organisch slib
  • Het water schoonmaken en helpen een gezond zuurstofniveau te herstellen

Vijverwater behandelen met Macro-Zyme ™ is snel en eenvoudig. Eerst moet u de vijvercapaciteit of het watervolume bepalen. Om dit te doen, moet u de lengte, breedte en diepte van de vijver weten. Met deze informatie kunt u de totale kubieke meter water in uw vijver bepalen en de juiste hoeveelheid Macro-Zyme ™ gebruiken. Nadat u de totale gallons van uw vijver hebt bepaald, volgt u de instructies op het etiket voor de juiste dosering, afhankelijk van het formaat van de Macro-Zyme ™ die u hebt. Als er een UV-sterilisator in uw watertuin aanwezig is, moet u deze minimaal 48 uur na de Macro-Zyme ™ -toepassing uitzetten. Vergeet niet dat Macro-Zyme ™ een mengsel van aerobe bacteriën is en effectiever zal werken met het gebruik van een beluchtingstoestel zoals de beluchtingsfonteinen of beluchters.

 

  • Verwijdert vijverresten en geurtjes
  • Verwijdert voedingsstoffen en sedimenten zonder chemicaliën
  • Veilig en niet giftig
  • Zuivert water en helpt bij het herstellen van een gezond zuurstofniveau

Macro-Zyme™ Poeder

Macro-Zyme™ is beschikbaar in gemakkelijk te gebruiken in water oplosbare zakken of bulkdozen. Gooi gewoon de in water oplosbare zakken of breng het bulkproduct op de aanbevolen snelheid aan. Macro-Zyme ™ heeft een houdbaarheid van 2 jaar! Macro-Zyme ™ bevat geen gevaarlijke chemicaliën of schadelijke bacteriën en is veilig voor dieren in het wild. Deze bacteriën zullen bloeien met de toevoeging van beluchting.

Macro-Zyme™ Muck Puck

Macro-Zyme™ Muck Pucks zijn ideale spotbehandelingen rond dokken en zwemplekken om de opeenhoping van mest en problemen met de waterkwaliteit aan te pakken. De gebruiksvriendelijke tablets zijn perfect voor de huiseigenaar om te gebruiken in probleemgebieden. De volledig veilige, niet-toxische formule van nuttige bacteriën zal de opbouw van organisch materiaal agressief ontbinden op een manier die niet schadelijk is voor vissen, dieren in het wild, huisdieren of mensen. De pucks hebben ongeveer de diameter van een muntstuk van twee pence, 25 mm, en zijn ongeveer 1 cm lang. Elke tablet zal maximaal 0,9 vierkante meter bodemoppervlak behandelen. Het verpulverde gerstbindmiddel voegt micronutriënten toe om de bacteriën en afbraakprocessen te starten. Magnesium wordt ook toegevoegd als een bacteriestimulator.

Muck Pucks zijn verkrijgbaar in een gebruiksvriendelijke, pull-top emmer. Elke emmer weegt 3 kg en bevat ongeveer 266 pucks. Hergebruik wordt om de 2-3 weken voorgesteld, wanneer de temperatuur van het water hoger is dan 13 ° C.

Macro-Zyme™ Time release Muck Block

Macro-Zyme™ Time Release Muck Block is perfect voor toepassingen en locaties waar je elke 2 weken niet voor kunt komen. Elke Muck Block zit vol met grote aantallen CFU’s van bacteriën die geleidelijk in het watersysteem vrijkomen om vuil en organisch materiaal agressief aan te vallen en te ontbinden. Wanneer geplaatst in gebieden met waterstroom of in feederstromen, zal de waterbeweging de mestbrekende bacteriën door de vijver heen dragen, waardoor toepassingen en behandelingen een briesje worden.

Elk blok van 2,25 kg is geformuleerd om langzaam bacteriedoseringen af ​​te geven die tot 2500 zullen behandelen kubieke meter water. Het is veel effectiever wanneer het wordt gebruikt met waterbewegingen, omdat de stroom het blok zal helpen oplossen en de bacteriën door de vijver zal leiden. De CFU-telling is net zo goed, of beter, dan andere bacterieproducten, waardoor het een sterke stoot in een klein pakketje kan inpakken. Elke Macro-Zyme ™ Time Release Muck Block wordt afzonderlijk verkocht in een waterdichte zak, verpakt in een vriendelijke doos. Opnieuw aanbrengen is alleen nodig om de 30 dagen, wanneer de temperatuur van het water hoger is dan 13 ° C!

Meer informatie? 

EMAIL DOCUMENTATION BUY