• AUTHORIZED DEALER OF KASCO MARINE

BELUCHTINGS FONTEINEN

DE BESTE OPTIE VOOR UITSTRALING EN EFFECTIVITEIT
De EVFX Serie beluchtings fonteinen biedt de ideale combinatie van beluchting en schoonheid. Door de combinatie van hoge stroomsnelheden met een esthetisch V-vorm-effect, biedt deze serie de beste mix van display en levengevende zuurstof aan uw vijver.

Onder het oppervlakte wordt de verbetering van de waterkwaliteit bereikt door de toegevoegde zuurstof en beweging van het water, het voorkomen van stagnerende gebieden, wat helpt om vuil vijver geuren en oppervlakte rommel te elimineren. Boven het wateroppervlak zal u een prachtige en ontspannende fontein weergave ervaren met het rustgevende geluid van vallend water.

Zoals bij alle Kasco 50Hz producten, dragen deze eenheden CE-markeringen en zijn verkrijgbaar met 10m of 1m stomp netsnoer opties. Elke eenheid bestaat uit de motor, vlotter met landvasten en screening en het netsnoer. Elke unit wordt verscheept in twee compacte dozen. Kasco Maritiem zorgt voor de eventuele aanpassing per land van de elektrische installatie en het bedieningspaneel.

Optionele verlichting is ook verkrijgbaar met de EVFX Series beluchtings fonteinen. Karakteristiek zijn de laagspanning, bronzen verlichtingsarmaturen en de 75W MR16 halogeenlampen voor schitterende verlichting. Verkrijgbaar in twee of drie lamp set, perfect voor elk formaat beluchtings fontein.

Size (HP) Voltage Options Phase Options Min. Depth Pattern Height Pattern Width
2400EVFX 1/2 220V 1 38 cm 1.15 m 4.3 m
3400EVFX 3/4 220V 1 45 cm 1.7 m 6.1 m
4400EVFX 1 220V 1 49 cm 1.7 m 6.7 m
3.1EVFX & 3.3EHVFX 3 220V, 380V 1 & 3 61 cm 2 m 7.3 m

VOORDELEN

  • zuurstof verrijkend en esthetisch V-vorm-effect 
  • efficiënt / laag energie gebruik 
  • design gericht op anti-verstopping
  • laag onderhoud 
  • 2 jaar garantie
  • CE gecertificeerd

Meer weten? Voor documentatie en specificaties kunt u ons mailen.

Mail