• AUTHORIZED DEALER OF KASCO MARINE

ADVIES EN CONSULTANCY

[vc_empty_space height=”10px”]

DE BASIS VOOR WATERMANAGEMENT

[vc_empty_space height=”20px”]Ook voor consultancy over water management kunt u terecht bij ons. Kasco Maritiem heeft veel ervaring met uiteenlopende projecten. Van klein tot groot, van simpel tot gecompliceerd. En via ons internationale netwerk, kunt u rekenen op een grote data bank aan gegevens en toepassingen.

Onze consultants zijn in te huren voor bijvoorbeeld seizoensgebonden activiteiten. Denk daarbij aan bijvoorbeeld aan beheer van natuurlijke zwemwaters, ter voorkoming van de blauwalg, die in warme zomers natuurlijke zwemwaters ‘vervuilen’.  En aan het analyseren en rapporteren over industriële opslag van afvalwater.

VAN START TOT FINISH

[vc_empty_space height=”20px”]

Kasco Maritiem beheert alle aspecten van gedegen water management. Kasco heeft een gevestigde reputatie bij ingenieurs, architecten, distributeurs, aannemers en eigenaren van onroerend goed voor hoogwaardige producten en een uitstekende klantenservice. Kasco biedt producten voor residentiële, commerciële, openbare ruimte, resorts en institutionele toepassingen.

Onze snelle groei en de leidende posities in innovatieve ontwerpen, de kwaliteit van het product en de algehele klantenservice, komen voort uit   de behoeften van de klant. En vervolgens uit adequaat reageren met een compleet aanbod van oplossingen en professionele ondersteuning. Kasco verzamelt voortdurend feedback middels klanttevredenheidsessies en door talloze industriële evenementen en bijeenkomsten, om de soorten functies die nodig zijn met de markt vast te stellen. De actieve betrokkenheid van klanten garandeert nieuwe producten en verbeteringen, die overeenkomen met de exacte behoeften van de markt.