• AUTHORIZED DEALER OF KASCO MARINE

PORTABLE 12v DE-ICER

DE PORTABLE DE-ICER, SNEL EN OVERAL INZETBAAR
Laat de beschikbaarheid van elektriciteit niet langer verhinderen dat u uw boot of steiger danwel uw vis beschermd tegen vorstschade. De 12V portable de-Icer geeft u de mogelijkheid om uw eigendommen en uw vis in zucht en een scheet te beschermen. Zonder gedoe van vervelende verlengsnoeren of de kosten voor het verplaatsen van stroomvoorzieningen. Deze revolutionaire nieuwe portable de-Icer kan u tijd, geld en hoofdpijn besparen.

Aangedreven door een 12V accu, kan de 12V portable De-Icer / Mixer met 275W motor, bijna 5 uur continu draaien op een enkele 100 amp batterij. Het compacte formaat en lichtgewicht ontwerp zijn perfect voor kleine, moeilijk toegankelijke plaatsen en noodsituaties, en krachtig genoeg voor de prestaties die u nodig hebt.

kasco maritiem-portable-De-icer-De 12V Portable De-Icer bevat alle onderdelen die voor direct gebruik nodig zijn. De 12V DC motor is uitgerust met een performance prop en prop bewaker. Het apparaat wordt geleverd met een 10m netsnoer met handige alligator clips, voor aansluiting op een accu. Met de aan / uit-schakelaar kunt u het apparaat bedienen zonder het loskoppelen van de stroomvoorziening. Twee landvasten worden meegeleverd voor extra verankering.

De Kasco de-icer zorgt met superieure stuwkracht voor beweging van het water. De Kasco ijsbestrijders duwen zo het warme diepere water van onder naar het oppervlakte, waardoor ijsvorming wordt voorkomen of juist voor het creëren van een ijsvrij gebied rond uw boot, dok, steiger of andere eigendommen. Deze ijsvrije zone zal met succes schade door opkruiend ijs voorkomen en kan ook helpen vis en aquatische soorten te beschermen door de gelijktijdige toevoeging van zuurstof in het water tijdens de winter.

 • sterke doelgerichte motor
 • zeer degelijk gebouwd
 • corrosiebestendig
 • nauwelijks onderhoud 
 • CE gecertificeerd
 • 1 jaar garantie
 • portable, compact, lichtgewicht
 • Optioneel: bevestigings frame

Meer weten? Voor documentatie en specificaties kunt u ons mailen of het contactformulier invullen.

Mail DOCUMENTATIE

 

 

 

Read more

WATER CIRCULATIEPOMPEN

WATER CIRCULATIE IN ALLE SEIZOENEN
Kasco water circulatiepompen leveren waardevolle voordelen in elk seizoen van het jaar. Tijdens de zomermaanden worden ze gebruikt om te mengen en stilstaand water te helpen aquatische plantengroei te verminderen en het afremmen van muggen voortplanting. In de lente en de herfst kunnen ze helpen bij het verminderen thermische gelaagdheid in diepere wateren. En in de wintermaanden, om water open te houden, om zo ‘winterkill’ op vispopulaties te voorkomen en bijvoorbeeld boten en pontons te beschermen tegen vorst schade.

Kasco water circulatiepompen zijn ideaal voor het maken van gerichte waterstroom in uw vijver of meer. Dit verandert stilstaand water in stroming en voegt vitale zuurstof toe. Stilstaand water bevordert de groei van ongewenste vegetatie, zoals algen. De water circulatiepompen zorgen voor beperking van de groei van ongewenste waterplanten en houden uw vijver schoner.

Stilstaand water draagt bij aan een snelle groei van muggenpopulatie. Het creëren van een stroming voorkomt dit.

 • vermindert thermische gelaagdheid
 • mengt en zorgt voor stroming
 • ook voor de-icing

Kasco water circulatiepompen kunnen worden gebruikt om de winter-kill omstandigheden te voorkomen en ter bescherming van vaste objecten in uw vijver of meer. Tijdens strenge winters met dik ijs en zware sneeuw, kan vissterfte ontstaan door laag zuurstofgehalte. De sneeuw en ijs voorkomen dat zonlicht doordringt in het water, waardoor de bestaande waterplanten uitsterven. Dat afbraakproces verbruikt veel van de beschikbare zuurstof in de vijver. Naarmate de winter vordert, blijft het zuurstofgehalte en uiteindelijk sterven de vissen.

Een Kasco water circulatiepomp zal het water mengen en warmere diepere water verplaatsen naar het oppervlakte om en de vijver (deels) openhouden. Slechts 1% van de vijvers totale oppervlakte moet ijsvrij lijven om de winter-kill situaties te voorkomen.

Kasco water circulatiepompen die zijn gepositioneerd rond dokken en/of boten kunnen vorstschade voorkomen door het creëren van een ijsvrije zone. Afhankelijk van de situatie kunnen zij op drie verschillende manieren worden gemonteerd (zie hieronder).kasco_maritiem_3_methods

 

Ophanging: De water circulator kan in ofwel een verticale of schuine positie met touwen of kabels worden gemonteerd.

Universal frame: De water circulator kan middels een frame worden gemonteerd aan het ponton, voor zowel verticale of meerdere schuine posities.

Horizontale drijver: De water circulator kan worden opgehangen aan een drijver om langwerpige patronen van de beweging van het water te creëren. Het toestel ligt op minder dan 0,5 m onder het oppervlakte en is ideaal voor ondiep water of wanneer er geen ponton of plaats is om het apparaat an te monteren. Met vijf schuine positionering opties, zorgt de drijver voor eenvoudige aanpasbaarheid voor de meeste situaties.

Alle modellen zijn voorzien van een drijver en twee 15m gevlochten nylon landvasten, en zijn beschikbaar met 1m stomp snoer en stekkers of een 10m netsnoer in 1/2 en 3/4 HP uitvoeringen.

VOORDELEN

 • efficiënt/laag energieverbruik 
 • solide constructie
 • corrosie bestendig
 • gering onderhoud

Meer weten? Voor documentatie en specificaties kunt u ons mailen of het contactformulier invullen.

Mail DOCUMENTATIE
Read more